12 Aralık 2011 Pazartesi

Pluton Music - Gain gitarlar

1960 lardan beri Ibanez, Fender, Gibson, Yamaha, ESP gibi firmaların üst düzey gitarlarının üretimini yapan dünyanın en büyük gitar üreticilerinden Fujigen, 2009 yılında kendi markası FGN ile dünya pazarına açılmaya karar verdi. Klasik tasarımları Japon kalitesiyle yoğuran Neo Classic serisinin yanı sıra klasikle moderni birleştiren kendi tasarımları Flame, Odyssey ve Elan serileriyle dünya pazarında adına yakışır bir yer edinmeyi planlayan Fujigen’in yeni projesi GAIN gitarları stoklarımızda! 



Gain aslında Ibanez, Cort ve Fujigen’in bir arada yürüttükleri bir ortak projenin uzantısı. Ibanez Premium serisini hem uygun fiyat hem de yüksek kalitede üretmek istediğinde üretim yeri olarak Endonezya’daki Cort fabrikasını seçiyor, buradaki işçilik kalitesini istedikleri seviyeye getirmek için Fujigen’in ustaları Endonezya’ya giderek oradaki elemanlara eğitim veriyorlar. Bu projenin devamı olarak şimdi aynı hatta, Fujigen’in eğittiği ve Ibanez Premiumları yapmakta olan Endonezyalı ustalar Gain gitarlarını üretmekteler.



FGN’in Flame, Odyssey ve Elan serileri üzerine varyasyonlar yapılarak oluşturulan Gain modellerinde yer alan gitarlar arasında 2 EMG-HZ OC-1 yüksek çıkış humbuckerlı Deluxe Flame RH modelinin yanı sıra 1 EMG-HZ OC-1 humbucker - 1 EMG-HZ P91 manyetikli Deluxe Flame RP ve çok tutulan Seymour Duncan ’59 - JB kombinasyonlu DFL-R1 modelleri; yine EMG-HZ (OC1 ve S2) manyetikli Deluxe Odyssey-R (SSS) ve Deluxe Odyssey-RH (HSS) modelleri var. 24 perdeli Elan serisinde ise hem sabit köprülü hem Gain Original FR (Floyd Rose) tremololu, mat finishli ve alev kapaklı modeller mevcut.






Gain modellerinin liste fiyatları KDV dahil 700 ila 900 USD arasında değişiyor, her zamanki gibi nakit indirimlerimiz mevcut. Nakit indirimli fiyatlar ise 630 - 810 USD arasında. Gitarları yakından görmek, denemek veya daha detaylı bilgi edinmek için Beşiktaş ofisimizi, www.plutonmusic.com ve www.fgnguitars.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder