12 Aralık 2011 Pazartesi

Pluton Music - Çoklu Pedal Adaptörleri

Son yıllarda yaşamakta olduğumuz analog pedal "patlaması" neticesinde artık neredeyse hepimizin hatırı sayılır sayıda pedalı ve geniş birer pedalboardu var. Bu kadar çok pedala evde veya sahnede güç sağlamak ise oldukça can sıkıcı olabilmekte. 9 voltluk pil kullanan pedallara pil yetiştirme derdi veya konser ortasında pil bitmesi riski zaman zaman hepimizi üzmüştür muhakkak. Pillerden kurtulmak için her pedala birer adaptör bağlamamız durumunda ise 3‘lü 5’li prizler yetmez oluyor, kablo karışıklığı ve taşınan yükün katlanması ise cabası. İşte burada devreye giren çoklu pedal adaptörleri hem ekonomik olarak, hem kullanım kolaylığı açısından hem de özenle oluşturduğumuz sinyal zincirimizdeki tonun korunması adına hayat kurtarıcı olabiliyorlar. Pluton Music olarak en hesaplısından en profesyoneline kadar geniş bir ürün yelpazesini sizlere sunmaktayız. İşte bir kaç küçük pedaldan, güce aç digital processorler ve lambalı preamplileri besleyecek seçenekler:

Carl Martin Power Jack - 66 USD!
1,7 amperlik çıkışıyla tek noktadan çok sayıda pedalı aynı anda besleyebileceğiniz, cep telefonu şarj adaptörü boyutlarında, küçük, hafif ve kullanışlı bir çoklu adaptör. Paketten çıkan jaklar piyasadaki pek çok standart 9 Volt pedala uygun. Pedal boardunuz için en ekonomik çözüm!



Carl Martin Pro Power - 199 USD
8 adet izole ve regüle 9 veya 12 Volt seçilebilir, 100 mA ve 350 mA gücünde çıkışıyla profesyonel seviyede, gürültüsüz bir çoklu adaptör. Kullandığınız pedalların adaptör girişleri ve voltajları çok çeşitlilik göstermiyorsa Pro Power ihtiyacınız olan tek adaptör olabilir.



Voodoo Lab Pedal Power ISO-5 - 170 USD
Pedal Power 2 Plus’ın küçük kardeşi Voodoo Lab kalitesi ve güvenilirliğini daha küçük bir formatta boardunuza getiriyor. İzole 3 adet 9 Volt, 1 adet 9 veya 12 volt ve 1 adet 18 Volt çıkışıyla standart pedalların yanısıra Boss Twin, Eventide, Line 6 modelers, TC Electronic Nova gibi pek çok pedalı besleyebiliyor.



Voodoo Lab Pedal Power AC - 190 USD
Lambalı preamplarınız ve yüksek güç gerektiren pedallarınız için 4 adet alternatif akım çıkışı olan Pedal Power AC, Mesa Boogie V-Twin, Boomerang pedalları, Whammy, POD, Rotosphere gibi aletleri çalıştırmak için birebir.



Voodoo Lab Pedal Power Digital - 190 USD*** (henüz stokta yok)
Pedal Power ailesinin en yeni üyesi yüksek akım gerektiren DSP tabanlı cihazlara Voodoo Lab’in cevabı. 4 adet yüksek akımlı çıkışıyla Strymon, Eventide, Line 6, Boss Twin, TC Electronic Nova pedal ve processorlerini rahatlıkla besleyebilirsiniz.



Voodoo Lab Pedal Power 2 Plus - 230 USD
Çoklu adaptörlerde dünya standardı. SAG (zayıf pil simülasyonu), ek kablolar yardımıyla 9, 12, 18 ve 24 volt çıkış, eski veya yeni bütün Boss pedallarına uyum, polarite çeviren kablolar, yüksek akım gerektiren Line 6 modeller pedallarını besleyebilme özellikleriyle benzersiz seçenekler sunuyor. Piyasadaki eski veya yeni pedalların neredeyse tamamını bu adaptörle çalıştırabilirsiniz. Hem de 8 tanesini aynı anda.



Ego Sonoro Zero Noise Road - 230 EUR
İtalyan butik hi-fi üreticisi Synthesis Ego Sonoro markasıyla gitar dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Pedalların yanı sıra Zero Noise güç üniteleri hayli dikkat çekici. Zero Noise serisinde pedallarımız pratikte büyük, şarj edilebilir bir pille besleniyor. Böylelikle gürültü sorununu kesinlikle elimine ediliyor ama aynı zamanda pillerle de uğraşmak zorunda kalmıyoruz. Zero Noise Road serisi kompakt, 8 çıkışlı, 10 saat kapasiteli model. 10 saati doldurduğunuzda prize takıyorsunuz, aynı anda hem şarj oluyor, hem pedalları beslemeye devam ediyor (yine sıfır gürütüyle). Pedal boardlar için uygun.



Ego Sonoro Zero Noise - 420 EUR
50 saat kapasiteli, ne kadar sürelik güç kaldığını ve o andaki akımı gösteren digital ekranlı sıfır gürültülü profesyonel güç ünitesi. 9 ve 12 V olmak üzere 12 çıkışlı Zero Noise profesyonel kayıt stüdyoları için tasarlanmış, sabit kullanıma uygun bir model.



Yukarıdaki tüm ürünler (Pedal Power Digital hariç, zira henüz dünyada piyasaya bugünlerde çıkıyor) stoklarımızda mevcut, hepsi üretici ve ithalatçı firma garantili ve 220 Volt. Belirtilen fiyatlar KDV dahil Türkiye perakende satış fiyatları. Bizden direkt yapılan nakit alışverişlerde tüm ürünlerde indirimimiz mevcut.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder